Ekonomi

Bu yıl üretim sayısını 40 milyona çıkaracak

Unity Weaving Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Erdoğan, geçen yıl 37 milyonu aşan üretim adedine ulaştıklarını ve 167 milyon dolarlık satış geliri elde ettiklerini söyledi. Bu yıl üretimlerini 40 milyon adede çıkarmayı hedeflediklerini belirten Erdoğan, başarının sürdürülebilirliğine inandıklarını ve her yıl bir önceki yıldan daha iyisini yapma arzusuyla faaliyetlerini sürdürdüklerinin altını çizdi. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tasarım gücümüzün bir sonucu olarak 2022 yılındaki toplam üretimimizin yüzde 75’ini kendi koleksiyonlarımızdan oluşturduk. Bu başarının arkasında teknolojik gelişmeler, sürdürülebilirlik projeleri ve yatırımlar gibi pek çok şeyi sıralayabiliriz. Ancak biliyoruz ki en büyük sermayemiz ve gücümüz yukarıda saydıklarımızın dışında çalışma arkadaşlarımızın şirketimize sağladıkları katma değerdir. 30 yılı aşkın faaliyet tecrübemiz, çevreye duyarlı sürdürülebilir sistemlerimiz, uluslararası standartlarda kalite anlayışımız, ödüllü koleksiyonumuz ve geniş dış ticaret ağımız ile dünya markalarının tercih ettiği bir iş ortağı haline geldik.”

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 35 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösterdiklerini belirten Erdoğan, modanın başkentlerinden müşterilerine hizmet vermek için La Coruna, Barselona ve Londra’da tasarım ofisleri ile de hizmet verdiklerini söyledi. süreçleri hızlandırmak. Konfeksiyon ve hazır giyim alanında Türkiye’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı ilk Ar-Ge Merkezi’ni 2011 yılında kurduklarının altını çizen Erdoğan, “Üretim kapasitelerini geliştirme alanlarında planlama yapıyoruz” dedi.

haberbiga.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu