Haber

Batman’da Narkotik Operasyonunda 7 Kilo Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin narkotik köpeği İKA’nın da katılımıyla uyuşturucu kaçakçılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 7 kilo 472 gram sentetik uyuşturucu ve çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplum huzuruna zarar veren kişilere yönelik operasyon düzenlediği belirtildi. Bu şekilde haksız avantaj elde edersiniz.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takip ettiği TIR’da narkotik köpeği İKA ile birlikte yapılan aramada, yüklü kamyonetin ortasına saklanan 7 kilo 472 gram sentetik uyuşturucu ve 396 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kamyon kasasındaki eşyalar.

Operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. – YARASA ADAM

haber-kemalpasa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu